fbpx
Philip backup disaster recovery

Backup & Disaster Recovery (BDR) (Video)

Continuïteit van een onderneming is belangrijk, toch?  Daarom verzekeren we op brand en diefstal.  En natuurlijk willen we groeien, groter worden.  En wellicht ter zijner tijd de onderneming verkopen of, nog mooier, gaat één van de kinderen het overnemen.  Maar de voortzetting van de onderneming is dan juist belangrijk.

Nadenken en invullen van uw continuïteitsplan zorgt ervoor dat bij elke calamiteit uw onderneming (zo snel mogelijk) weer de klanten kan bedienen.  Onze scan kan uw onderneming daarbij helpen.  IT is een apart geval; het heeft fysieke elementen en digitale elementen.  De fysieke elementen geven eigenlijk het minste probleem.  En computer, printer en netwerk componenten zijn zo aan te schaffen.  Uw digitale eigendommen echter…

Al uw afspraken zijn digitaal.  We communiceren zakelijk vooral middels e-mails.  Onze contracten staan op een hard schijf inclusief de hele geschiedenis hoe deze ontstaan zijn.  Processen en procedures binnen uw onderneming hoe producten gemaakt moeten worden, waar half fabrikanten aan moeten voldoen.  Beeld is wel duidelijk denk ik?

Daarom is het maken van een Backup (en Disaster Recovery) omgeving zo een belangrijk en vaak onderschat element.  Een goede BDR omgeving bestaat uit een paar elementen en hoe meer elementen ingevoerd zijn, des te hoger is de continuïteit van uw onderneming gezekerd.

Om dit wat luister bij te zetten hebben wij Philip, onze virtuele klant, gevraagd daar iets over te vertellen.  Bekijk hier “zijn” video

Deel deze blog post!