fbpx

Over Ons

De groep die wij graag willen bedienen is het MKB; vooral het kleinere MKB.  Omdat die groep de IT naar een hoger niveau moet worden gebracht.  Want het MKB is de meest kwetsbare als we kijken naar continuïteit, veiligheid en IT-efficiëntie.  Een tekort aan kennis, kunde, inzicht, resources of geld is vaak de spelbreker.  Dit geeft extra werkdruk bij de eigenaren en medewerkers.  Er moet te vaak gewerkt worden met “net niet oplossingen”, plakbandjes en ijzerdraadjes.  Met alle (beveiligings-) problemen van dien!

En die groep helpen wij omdat AutomateX is opgezet vanuit de overtuiging mensen te helpen en te ondersteunen.  Dat is onze grote kracht.  Met 30+ jaar aan kennis en ervaring in de IT, was het voor ons niet moeilijk om te bedenken hoe wij dit invullen.  De laatste 15+ jaar was er een volle focus op het automatiseren van het IT-beheer: Slimmer werken.  En dát is één van de kernwaarden van AutomateX.

Wij werken in diverse branches maar de grootste gemene deler is dat wij veel familie bedrijven ondersteunen.  Dat werkt prettig want continuïteit is op vele vlakken zeer belangrijk; het bedrijf is de familie.  Zo steven we Samen naar het zelfde doel!  Uw Succes is dan ook ons Succes.  En als wij kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien, groeien wij met u mee.

Virtuele IT Manager

Wij werken op uw niveau, kunnen meedenken vanuit de business naar de oplossing. Denken mee om ervoor te zorgen dat uw IT kan blijven meewerken uw doelen te behalen.

Klokje rond onderhoud

24/7 worden uw systemen bijgehouden, bijgewerkt en in de gaten gehouden.  24/7 aanwezigheid heben wij (nog) niet.  Bij vooraf aangegeven zijn we er om u te ondersteunen op welke manier dan ook.

Lokale ondersteuning

Altijd snel ter plekke om onze betrouwbare staat van dienst iedere keer weer waar te maken.

Vanaf 2014 helpen wij diverse MKB-organisaties succesvol.  Daardoor hebben zij aanzienlijk minder problemen, een hoger rendement met een betere productiviteit: Onbezorgd werken.  Als gevolg daarvan hogere werkvreugde in het gebruik van hun IT-infrastructuur.  Dat komt doordat wij functioneren als een (nieuwe) afdeling binnen jullie organisatie.

Geef het werken met plakbandjes en ijzerdraadjes op; het kost veel tijd, stress en geeft nog steeds continuïteit.  Laten we Samen een IT ervaring neerzetten waar onze medewerkers van houden, goed mee kunnen werken en onze klanten goed mee kunnen bedienen.  Wij willen er graag bij helpen.

Wij Slim Werken Aan Jullie IT… Jullie Slim Werken Met Jullie IT.

Ook Slim Willen Werken Met IT?  Bel 085-0410099 of gebruik onderstaand formulier:

Slim Investeren in Automatiseren

CONTACT

AutomateX
Schepenveld 21-14
3891 ZK, Zeewolde

Email: info@automatex.nl
Telefoon: +31 (0) 85 0410099

Social

Facebook
LinkedIn
Youtube

© 2020 – AutomateX | All rights reserved

Scroll to Top