fbpx
halverwege

Nog 14 dagen …

Nog 14 dagen en dan maken we de winnaars bekend van onze oktober European Cyber Security maand.

We zijn over de helft! Nog 14 dagen en dan gaan wij rekenen en onderzoeken om de winnaars bekend te kunnen maken! En daar kijken wij naar uit!

In oktober hebben wij elke werkdag een blog geschreven hoe uw onderneming veiliger te maken. En de laatste dag hebben wij daar een wedstrijd element aan toegevoegd. En u kan nog steeds meespelen als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U bent ondernemer. Wij vinden het prachtig als u als particulier mee leest en zo uw privé omgeving veiliger maakt.  Maar AutomateX werkt alleen met bedrijven.
  • U een emoticon/status heeft gegeven op al onze Cyber Security verhalen in de maand oktober.  Dat mag een “Like” zijn, een “geweldig”. Dat is aan u.
  • In onze verhalen zit vast één verhaal dat u écht aanspreekt.  Deel dat verhaal met uw achterban
  • Antwoord op de volgende vraag: welke dieren zijn er allemaal gebruikt in onze verhalen?

30 November gaan wij alle ondernemers (moet dus duidelijk zichtbaar zijn) in de digitale centrifuge gooien die voldoet aan de vier bovenstaande regels. De eerste 10 krijgen een uitgebreide swag tas. In deze swag tas zit ook een tegoedbon voor twee heerlijke kopjes koffie bij @lunchroom Brioche te Zeewolde. Het liefst gaat één van ons natuurlijk mee om kennis te maken, dat is wel ons doel. Maar als u liever iemand anders mee wilt nemen bent u daar helemaal vrij in.

Dan voor de Nummer 1 prijs: De eerste die óók ons codewoord juist weet te vertalen en toestuurt middels een PB. Daarmee gaat één van ons lekker mee lunchen (ja, dat moet wel even wachten…) ook bij onze vrienden @lunchroom Brioche te Zeewolde.

Tot over 14 dagen? Veel lees plezier en vooral, hou uw onderneming veilig!

Deel deze blog post!