fbpx
Supply Chain veiligheid

Is uw leverancier wel veilig?

In een Supply Chain is de beveiliging zo sterk als de slapste schakel. Wij kunnen helpen elke schakel sterker te maken door drempels te verhogen.

Wij MSP (Managed Service Provider) bedrijven gebruiken software om het beheer uit te voeren bij onze klanten.  Daar zijn verschillende aanbieders voor.  Eén van deze aanbieders (die wij niet gebruiken) is gehackt in de basis van hun systeem en wel met grote consequenties voor hun klanten.  De kranten hebben er vol van gestaan; grote IT bedrijven, overheden en bedrijven van elke omvang zijn de dupe.  En vele klanten op hun beurt.  Supply Chain Security op zijn slechtst.

De aanval was zeer gericht.  Aan de basis lag een gevonden combinatie van gebruikersnaam met wachtwoord.  Daarbij werd gebruik gemaakt van twee “zero-day”  fouten in Windows en O365.   En zo kwamen de boefjes ongemerkt binnen.

Met DarkScan vermindert u de mogelijkheid dat dit u overkomt.  Uitsluiten kan niemand beloven want we kunnen alleen de drempel zo hoog mogelijk maken.  Als onze DarkScan iets gevonden heeft over uw onderneming in het Darkweb, krijgt u daar direct een bericht van.  Maar ook als Darkscan iets vindt van een leverancier.  Als de gevonden informatie direct opgepakt wordt, is de kans van geslaagd misbruik al meteen tot nihil gedaald.

Maak een afspraak om te bespreken wat DarkScan voor uw onderneming kan betekenen!

Deel deze blog post!