fbpx
Plan Do Check Act

Maak die aanpassing! Vandaag nog.

Het identificeren van zwakke plekken in de cyber security en bedrijfscontinuïteit heeft een eerste stap nodig, neem die nu.

Test en controleer routinematig de beveiligingsstatus van uw IT-netwerk en datasystemen.  Herzie ontwerp, processen of techniek als dat nodig is om hun risico’s te beperken.  Zeker in een COVID situatie waar de werkruimte en de technologiegewoonten sterk veranderen.  Daarom zijn er voortdurende risicoanalyses nodig om gelijke tred te houden met de introductie van nieuwe bedreigingen.

Stel dat er een losgeldeis is die niet alleen naar het bedrijf wordt gestuurd, maar ook naar de klanten of leveranciers!  Dat is een absolute nachtmerrie.  Een realiteit voor elk bedrijf bij uitstel van de juiste databeveiligingsmaatregelen.  Een cybersecuritystrategie is nodig voor elk bedrijf.

Maak hier met ons een afspraak om uw cybersecurity risico’s te identificeren.

Deel deze blog post!