fbpx
brenguwsupplychaininkaart-1048x420

Diverse lagen van beveiliging in uw IT omgeving

Mijn moeder riep altijd "Trek een dikke trui aan!". Maar op Scouting riepen ze anders en ervaring leerde dat Moeschke in deze er naast zat.

Als het koud is buiten, trekt u dan één dikke trui aan of verschillende dunne laagjes?  Beter meerdere dunne lagen kleding aantrekken toch?  Zo is het ook met de digitale beveiliging van uw onderneming.

Niet alleen aan de binnenkant van de bedrijfsmuren, maar ook erbuiten.  Laat dus dan ook de ondernemingen in uw Supply Chain niet buiten beschouwing; ook van deze bedrijven is er genoeg te vinden in de digitale onderwereld.  En als ondernemingen in uw Supply Chain in de handen vallen van de boefjes, is de kans aanzienlijk groter dat ze ook bij u aankloppen.

Onze dienst “DarkScan” zoekt niet alleen voor uw eigen onderneming, maar ook in uw Supply Chain.  Want samenwerken, is ook elkaar helpen in de beveiliging van uw ondernemingen.

Deel deze blog post!