fbpx
zijnjouwcreditcardstevinden-1050x420

Nederlandse gegevens op Darkweb!

Zijn uw creditcard gegevens beschikbaar op Darkweb? Of uw rijbewijs? Uw ID Card?

Dark Web, de digitale onderwereld waar van alles te vinden is.  Wellicht ook úw creditcard gegevens?

Onlangs zijn er minimaal twee grote hacks geweest op Nederlandse bodem, waaronder die van Ticketcounter.  Op Darkweb zijn gegevens gevonden van personen die voor 4 augustus 2020 een ticket hebben gekocht via deze organisatie.   Zitten uw gegevens bij de 1.5 tot 1.8 miljoen klantgegevens die beschikbaar worden gesteld?  Dan moet u actie ondernemen.

Onze DarkScan zoekt naar alle gegevens die op u terug te voeren zijn.  En als wij het kunnen vinden, kunnen ook de boefjes dat.  Wordt uw Creditcard gevonden?  U  kunt deze dan direct blokkeren en een andere aanvragen.  En verander dan ook direct uw wachtwoord!

Ik kan u in 15 minuten uitleggen wat DarkScan voor uw onderneming kan betekenen en hoe snel u daarmee uw beveiliging kan verbeteren!

Maak direct een afspraak die u goed uitkomt in mijn agenda.

Deel deze blog post!