fbpx
supplychain-1050x420

Supply Chain beveiliging.

"Zo sterk als de zwakste schakel". Dat geldt ook voor de beveiliging van uw onderneming. Denk aan leveranciers of afnemers die (in-) direct toegang hebben tot uw IT infrastructuur.

Ieder bedrijf heeft een Supply Chain: bedrijven die spullen of diensten leveren; interieur verzorgers, catering, halffabricaten, diensten.  Zet deze eens op een rij.  In die lijst geeft u ieder een cijfer van 1-5 wat voor effect zij hebben op uw onderneming als deze leveranciers een digitale situatie hebben.

Als bv interieur verzorgers op een manier toegang hebben tot uw bedrijfsnetwerk kan dat meer impact hebben dan wanneer ze alleen met hun schoonmaak items binnen komen.  Zo een lijst geeft een beeld welke invloed leveranciers hebben op uw onderneming.  Uw scope van beveiliging ligt dus ook buiten uw “muur”.  Bedreigingen bij uw leveranciers zijn (in-) direct ook een bedreiging voor uw beveiliging.

Met onze DarkScan kan u dan ook niet alleen monitoren welke informatie er van uw bedrijf te vinden is in de digitale onderwereld maar ook van uw leveranciers.  Zo kunt u uw ketenverantwoordelijkheid uitdragen en de veiligheid van uw onderneming en uw Supply Chain zeer efficiënt verhogen.  Samenwerken is ten slotte ook voor elkaar zorgen.  En wij zorgen graag voor uw keten.

Voor meer informatie boek een kort 15 minuten gesprek in mijn agenda.

Deel deze blog post!