fbpx
nummer-8

Ransomware binnenstebuiten – Part-8/10

Coach:”Defense!”

Bedrijven beschermen tegen Phishing moet een hoofddoel zijn van elk veiligheidsplan – en een van de beste manieren om dat te doen is het vergroten van het beveiligingsbewustzijn van werknemers met onze krachtige trainingsoplossing.  In een vluchtige risicosfeer moeten bedrijven elke zich betrokken voelen bij het handhaven van de beveiliging.  Beveiliging bewustzijnstraining met Phishingsimulatie oefeningen werft iedereen voor het beveiligingsteam, waardoor de kans dat een organisatie te maken krijgt met een schadelijk zoals Ransomware met wel 70%.

Digitale veiligheid bewustheids training

Onze Phishingsimulatie training zit boordevol functies die training voor zowel werknemers als beheerders een fluitje van een cent maken en omvat:

 1. Toegang tot onze uitgebreide bibliotheek van boeiende training video’s in acht talen waaronder Nederlands, en tientallen plug-and-play phishing-simulatie kits die klaar zijn om te implementeren onmiddellijk kunnen worden ingezet.
 2. Een gepersonaliseerd trainingsportaal waar gebruikers toegang hebben tot hun toegewezen cursussen op hun kunnen bekijken, trainingsvideo’s video’s en testen quizzen. Ons ingebouwde leer beheersysteem maakt het gemakkelijk voor admins om training toe te wijzen, training toe te wijzen, te volgen en te rapporteren.
 3. De optie om elk aspect van een phishing simulatie campagne, van e-mails tot URL’s en bijlagen, zodat beheerders echte bedreigingen te simuleren waarmee medewerkers dagelijks mee te maken krijgen.

De Remedies

Een systeem / infrastuctuur terug krijgen kan wezenlijk nog op drie manieren:

 1. Betalen
  Absoluut de snelste en misschien ook de goedkoopste manier.  Maar tegelijkertijd ook de meest onzekere;  welke garantie is er dat over een maand of wat de boel niet weer op slot gaat?  En aan een criminele actie bijdragen (door te betalen) is een grijs gebied.  Er zijn landen waar in de wet geregeld gaat worden dat het strafbaar is.
 2. Reparatie
  Hoe vaak wordt er getoond dat een Ransomware aanval gerepareerd is?  
 3. Backup, backup, backup
  Dit is in de basis de enige methodiek om terug te komen van een geslaagde Ransomware aanval.  Hier komen we in een later stuk op terug.

Heeft u vragen hoe om te gaan met Cyber Crime?  Of met Ransomware specifiek?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contact pagina van onze website.  Direct bellen kan ook door vanuit uw mobiel hier te klikken.

Deel deze blog post!