fbpx

Scan Uw Computer

Hoe is de gezondheid?

Met deze tool gezondheids scan van uw computer krijgt u een indicatie hoe veilig uw computer is.  Dit komt naar voren met behulp van een index cijfer en een overzicht wat u kan doen om uw index cijfer zo hoog mogelijk te krijgen.  De tool controleert de aanwezige hardware en software.  Als er een nieuwere versie gevonden is, komt dat in het overzicht terug.  Dan is het aan u om hier actie op te nemen. 

Dagelijks komen er nieuwe versies en updates uit van software die we allemaal gebruiken.  Of software die nodig is om uw hardware beter te laten te functioneren.  En dat is meestal om zwakke plekken te versterken, een gat te dichten of een achterdeur te sluiten.  In ieder geval om ervoor te zorgen dat een digitale crimineel het niet kan misbruiken.  Denk aan Ransomware installatie op uw computer.

Na deze gezondheids scan van uw computer krijgt deze een index cijfer.  Binnen onze beheers omgeving hanteren wij een absoluut minimum van 8.  Alles daaronder krijgt onze aandacht om te bekijken wat de reden erachter is.  Waar nodig en mogelijk meteen ook op lossen natuurlijk.

U mag deze scan zo vaak doen als u wilt, particulier of ondernemer.  Wij stellen deze tool beschikbaar om iedereen bewust te maken; de enige veilige computer is een goed beheerde en  goed onderhouden computer.  Dat “goed beheren” laten we voor nu bij u zelf. 

Als u wilt dat alle computers in uw onderneming veilig worden en blijven, gaan wij graag met u in gesprek om uw IT goed te beheren.

Als u uw email adres meestuurt en uw index cijfer is 6 of lager, dan zullen wij geheel vrijblijvend u een advies email toesturen.

Er wordt GEEN persoonlijke informatie verstuurd alleen technische informatie van uw computer.