fbpx
Together Everyone Achieves More

Samen Onbezorgd en Slim Werken: Uw eigen ICT afdeling

De kleinere ondernemingen, hebben in vele zaken dezelfde wensen en eisen als de grote organisaties.  Maar budget en (vooral) ook kennis maakt een kloof die (te) groot lijkt.   AutomateX heeft hiervoor de oplossing:

Wij ontzorgen uw bedrijf alsof u een eigen IT’r heeft, tegen een fractie van die kosten.  Waarde toevoegen is ons doel.

ICT is voor geen enkele organisatie iets dat je er zo maar even bij kan doen.  Dat kost echt te veel tijd, te veel omzet en, rust dat het ook veilig gebeurd.  De digitale informatie is onomkeerbaar heel belangrijk geworden.  Het (tijdelijk) wegvallen ervan zal het voortbestaan sterk beïnvloeden.  Wij hebben een duidelijke visie over hoe wij u daarin kunnen ondersteunen voor een optimale mix in beschikbaarheid, stabiliteit en continuïteit.

Daarnaast vinden wij persoonlijk contact met onze klanten héél belangrijk.  Wij komen dan ook graag in contact om te horen waar uw onderneming staat, waar de reis hopelijk naar toe gaat en wat daar op ICT gebied een struikelblok is.

Samen Onbezorgd en Slim Werken: proactief meedenken en de ondersteunende factor zijn in groei.
Laten we beginnen om elkaar eens te leren kennen, want dit alles vergt vertrouwen.

Deel deze blog post!