fbpx
AX en AutomateX

Uw IT heeft aandacht nodig!

AutomateX beheert uw IT als uw eigen IT afdeling. U krijgt er zo maar een paar medewerkers bij die meedenken en meewerken om uw bedrijf beter te maken.

AutomateX beheert uw IT als uw eigen IT afdeling.  Dat dat nodig is blijkt in vele gevallen.  Het lijkt makkelijk, stekker(s) erin en we hebben contact: Hoera!!!  Computers kunnen op internet, er kan geprint worden.  We hebben communicatie met de heel wereld en alles lijkt in orde.  Maar is dat eigenlijk wel zo?

Rijdt U al lang op een gladde band die u wel is opgevallen?  Wat gebeurd er als U daar te lang op doorrijdt?  Juist, en zo is het ook met de IT (onderdelen) van uw onderneming; de band gaat een keer klappen.

Vandaag de dag doen we alles digitaal, alles met de computer en/of telefoon.  Meeste ondernemers groeien hierin mee maar staan niet echt stil bij de impact hiervan.  U ook?

Toneelstukje

Mag ik u vragen om uw ogen dicht te doen voor 30 seconden?  Het is 08:00  en u komt binnen vallen op kantoor en vertelt iedereen dat ze vandaag de hele dag geen computer mogen gebruiken.  Wat voor effect gaat dat hebben op uw bedrijf?  Denk aan factureren, leveren, klanten te woord staan, productie.  Ligt allemaal stil.  En wat gebeurd er als dit meerdere dagen achter elkaar gebeurd?   Desastreus toch?  Gelukkig is het nu maar een toneelstukje aan de binnenkant van uw ogen.

Automatisering is niet meer een computertje neerzetten, wat software erop zetten en aan het werk.   Dat besef is er nu in alle lagen, hoewel de wens er nog steeds wel is.  En als het eenmaal werkt, niet meer aankomen.  Maar er zijn zoveel aspecten bijgekomen waarvan de belangrijkste en alles omvattende: veiligheid.

De “boefjes”

Ook de digitale onderwereld heeft als business model om zo makkelijk mogelijk veel geld te verdienen.  En daar worden ze steeds beter in.  Daarom is het zaak om het steeds moeilijker te maken, werken in laagjes.  Net als in de winter we naar buiten gaan beter vier lagen shirts, truien aan kunnen doen in plaats van één dikke trui, zo moet digitale veiligheid in laagjes opgebouwd worden.

Benodigd onderhoud

Maar het éénmalig opzetten van een IT infrastructuur die aan alles voldoet, heeft onderhoud nodig.  Net als de CV ketel, de lease auto, vrachtwagens of de airco.  Nadeel van IT is, één, drie, zes of twaalf keer per jaar is echt niet voldoende.  Als de fysieke boefjes aan de voordeur komen voelen, is dat een kans van 1 op veel dat dat ook werkelijk gebeurd net op die dag dat de voordeur een keer per ongeluk niet op slot is gedaan.  Digitaal echter komen de boefjes meerdere keren per dag langs om aan de deur te “voelen”.   Dus alle laagjes van de IT hebben ook dagelijks aandacht nodig maar daar is de beschikbaarheid niet voor in uw bedrijf.  Of de kennis en kunde.

Onze blauwdruk

AutomateX heeft een solide opzet gemaakt waarin uw onderneming in meerdere laagjes beschermd wordt.  Waarin dagelijks onderhoud gepleegd wordt op uw omgeving en er 24/7 toezicht is op “de voordeur” maar ook “de ramen” en “het rolluik”.  En, mocht er dan toch “een steen” door de ruit gaan, of een auto door het rolluik, kunnen wij hiermee er ook voor zorgen dat uw bedrijf gewoon kan doorwerken.  Want de continuïteit van uw onderneming mag nooit in het geding komen.

Beginnen met een kop koffie

Met AutomateX krijgt u uw eigen IT afdeling afgestemd op uw onderneming.  Maar uw digitale bezit zo maar uit beheer geven…  Dus laten beginnen met een kop koffie drinken en kennismaken.  Hier kunt u direct een datum prikken die in uw agenda uitkomt.

Deel deze blog post!