fbpx
Werken van huis

Werken van Huis

Het klinkt heel logisch, maar omdat we denken dat het maar “even” is doen we het niet.

Maak een aparte werkplek in huis! Ga niet aan de keukentafel zitten of op de bank hangend werken. Afgezien van een hele foute zithouding, heeft het geen goede invloed op de focus en de resultaten..

Ik hoor de afgelopen dagen verschillende opties: iemand heeft op zolder een tafel neergezet met zijn bureau stoel; iemand anders heeft een kamerscherm in zijn garage gezet met een tafel en bureaustoel. Mooiste verhaal, iemand heeft een heel mooi aanpassing gedaan: als hij gaat werken pakt hij de fiets, doet een blokje “om het huis” en als hij op “kantoor” komt dan hoppa, pakt zijn koffie en gaat aan het werk. Voor de lunch omgekeerde richting… Na de lunch, etc. Nog net niet steeds door een andere deur, “maar dat ga ik wel overwegen!” was zijn reactie.

Dit gaat naar mijn mening nog wel even duren, dus pas het nu aan… Dan heeft u er langer profijt van. Slim werken.

Deel deze blog post!