fbpx
Scan Uw Computer

Hoe veilig zijn de computers in uw bedrijf?

Onze vrijblijvende "Scan uw Computer" geeft snel een duidelijk overzicht hoe gezond uw computer is.

Met onze vrijblijvende “Scan uw Computer” krijgt u binnen enkele seconden het antwoord op deze vraag.  Wij gebruiken deze scan actief bij al onze klanten en stellen deze u hier gratis ter beschikking.

U krijgt een uitgebreid overzicht van uw computer, de software die erop is geïnstalleerd en eventuele problemen.  En het mooie is, er worden ook tips gegeven en acties voorgesteld om de computer veiliger te maken.  Onze klanten maken zich daar geen zorgen, want dat doen wij.

Geef uw e-mail adres erbij  en als uw score onder de 6 is, sturen wij u een email met hint en tips van ons.

Er wordt niets op uw computer geïnstalleerd en er wordt geen persoonlijke data verstuurd.
Doe de scan: https://www.automatex.nl/scan-uw-computer/

Deel deze blog post!