fbpx
Darkweb gegevens

Veel data uit de digitale onderwereld (Dark Web)

Als Darkscan gegevens vindt over uw bedrijf en/of har medewerkers krijgt u daar een bericht van. En als de medewerker dan onmiddellijk de benodigde actie oppakt, is dat gevaar heel snel weer geweken.

Dagelijks krijgen wij meldingen binnen.  Maar mid november is er een heleboel data vrijgekomen in de Digitale Onderwereld, het Darkweb.  Van twee websites in het bijzonder, weliswaar met versleutelde wachtwoorden maar ervaring leert dat “ze” nu vol inzetten om die versleuteling te breken.  Dat is een kwestie van tijd.

De ondernemingen die gebruikmaken van onze Darkscan, wisten dat ook meteen.  De meesten hebben hun wachtwoorden direct aangepast.  Zij zijn weer veilig en de personen die dat nog niet hebben gedaan, blijven wij “lastig vallen”.  Zo kan een medewerker snel en effectiever de beveiliging veel beter maken.

Maak een 15 minuten afspraak om uw vragen te stellen over onze Darkscan, hoe het helpt uw onderneming veiliger te maken; simpel en snel.

Deel deze blog post!