fbpx
Big Bang

Big-bang of stapje-voor-stapje?

Big-bang vaccineren of stapje voor stapje. Daar zit een parallel in met IT Beheer. Financieel en "waarde".

“We” (vele Nederlanders) zijn wat onthutst.  Het blijkt dat de politiek niet direct groot vaccins ingeslagen heeft omdat dat te duur was.  Keerzijde: dan waren we nu wel allemaal al gevaccineerd.  Dus wat zou duurder geweest zijn?

Daarin is een parallel te trekken naar IT beheer.  Door de IT omgeving van het bedrijf professional en ongoing te laten beheren, geeft dat rust en veiligheid.  Een “waarde” die zonder naar geld te kijken al heel veel biedt.

En als we dan ook naar geld kijken, is normaal beheer vele malen goedkoper dan ad-hoc beheer.  Want als er dan grote problemen zich voordoen, geeft die situatie juist ongekende stress en onkosten, meestal onoverkomelijk…

Boek een 15 minuten gesprek om hier eens over te praten, geheel vrijblijvend.

Deel deze blog post!