fbpx
Login scherm

Thuiswerkplek beveiliging

De thuis netwerken van uw medewerkers, zijn die wel veilig of is het een extra / geheime deur naar uw bedrijf (-informatie) voor de digitale boefjes?

Thuiswerken…  Dat gaat nog wel even door, als het al weg gaat.  Medewerkers en bedrijven zijn (gedwongen) ermee geconfronteerd.  En eigenlijk bevalt het best.  Maar een paar dagen per week elkaar ook op kantoor kunnen treffen zou heel fijn zijn.

Thuiswerken doen we nu ruim een jaar.  Adhoc opgezet met focus op produceren en niet op veiligheid.  Dat wordt ondertussen echt tijd om de focus te gaan verleggen.  Het thuiswerken brengt namelijk extra aandachtspunten met zich mee.  En dan te bedenken dat 45% van de bedrijven het grootste deel van hun medewerkers thuis aan het werk hebben.  Hoe is dat bij de thuiswerkers in uw onderneming?

Uw IT beveiliging, gaan we maar even van uit, op kantoor is  op orde.  Maar de netwerken bij uw medewerkers thuis zijn lang niet zo goed beveiligd.  Dát is een zwakke plek voor de beveiliging van uw bedrijf, ook al is dat 25% van de redenen voor een succesvolle digitale inbraak (75% ligt bij de gebruiker…).  Met een paar kleine aanpassingen kan er  een wereld gemaakt worden.

Wilt u weten welke stappen dat zijn?  Maak een afspraak om in ieder geval even kennis te maken en dan kunnen we uw situatie bespreken, geheel vrijblijvend natuurlijk!.

Deel deze blog post!