fbpx
Gratis ondersteuning

COVID ondersteuning

Mag ik even uw aandacht?
Ik begrijp dat ook uw wereld in vuur en vlam staat en de werkelijkheid bijna niet bij te houden is.
Daarom wil ik een deel van onze tijd aanbieden om eventuele prangende ICT problemen te bespreken. Denk aan de vraag “Hoe kan ik mijn medewerkers thuis laten werken terwijl mijn kantoor automatisering veilig blijft”. En zo zijn er nog vele andere ICT gerelateerde vragen te bedenken waar mogelijk een passende oplossing voor is.

Dit is geen verkoopbericht!

Wij maken binnen onze mogelijkheden tijd en middelen vrij om mede ondernemers te helpen om deze crisis zo goed mogelijk te overleven zonder kosten of agenda anders dan proberen te helpen. Doet u de ICT zelf of heeft u al iemand, dat maakt niet uit.
Op alle dagen behalve dinsdag en woensdag kunt u bellen op 06-19458681 tussen 09:00 en 20:00 of gebruik het contact formulier.
Laat ons weten of en hoe wij op een manier kunnen helpen.

Succes en sterkte

Guido

Deel deze blog post!