fbpx
Inbreken thuisnetwerken

Thuisnetwerken vormt extra risico voor thuiswerken

Waar het kan werken we thuis in deze coronatijd.  Onderzoek in opdracht van het ministerie van Economische Zaken wijst uit dat onze gebrekkige veiligheid van thuisnetwerken ervoor zorgt dat het slecht gesteld is met de cyberveiligheid van burgers en bedrijven.

‘MKB ondernemers overschatten hun digitale veiligheid. Dat leidt tot onveiligheid en economische schade.’

Realiseert u zich dat het, bij een geslaagde cybercrime, gemiddeld 16 dagen duurt om uw omgeving compleet te herstellen? Met het enorme risico dat uw en, nog erger, de gegevens van uw klanten op straat liggen. Het werken bijvoorbeeld vanuit de privé computer op uw zakelijke netwerk opent een enorm risico.
Dit is niet wat u wilt. Een goede ICT is noodzakelijk voor ieder bedrijf. Als ICT niet uw core business is, laat het regelen door een betrouwbare ICT partner. En dan bedoelen wij niet uw buurman of neef  “die iets van computers weet”.

https://www.ad.nl/…/corona-vele-thuiswerken-maakt…/

Deel deze blog post!