fbpx
Wifi in huis

Thuiswerken en WiFi

Wifi in huis is niet makkelijk omdat de omgeving steeds veranderd. Geloof niet alle TV reclames met wifi boosters, dat is wel het slechtste dat je kan doen.
Lees net weer een stuk over thuiswerkers en wifi problemen.  Laat je niet in de luren leggen door de (TV) reclames.  Wifi versterkers en (zeker de goedkopere) Mesh systemen verbeteren hooguit alleen de stabiliteit van je signaal maar halveren (!!!) bijna je snelheid.  Alleen bij de hele dure Mesh systemen behoud je de gewenste snelheid.  Maar met die kosten kan je beter naar iedere etage een kabel trekken en daar een vast wifi punt maken = altijd veiliger, stabieler en sneller.  Kies dan meteen een systeem dat alle wifi punten als “één” ziet, dan ben je ook in beweging altijd verbonden, zoals de reclames je graag doen geloven.
Meer weten? Maak meteen een bel afspraak in mijn agenda.

Deel deze blog post!